היי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 22:01 | מאת: Angel

איזה גועל נפש של סופשבוע, יום,ואיזה גועל נפש של שבוע הולך להיות... מקווה שאני לא מעיבה על מישהו בדברי.אם כן תאמרו לי בבקשה,ואני אלך. אבל בבקשה תהיו כנים ותאמרו לי. לאביב- תודה, הלילה מכונה "בסדר" אולי כי קצת נתתי לעצמי את החופש להתפרק פה בפורום ולכתוב את הסיפור ההוא. מקווה שזה לא עצבן אף אחד. לזו שמחליפה תדירות את הכינויים-אם את פה ואת קוראת,אני מצטערת שלא נשארתי שם אתמול.היה לי קשה לספוג את זה.הורדת עלי את העצבים. המשפטים שלך "סליחה ש... וסליחה ש..." היו מאוד אלימים וארסיים כלפיי, בעיקר כי עברתי בדיוק את אותם הדברים ואני לא נותנת לעצמי את הלגיטימציה להוציא את זה על אנשים. אני ר-ק ניסיתי לעזור. ועם יד על הלב-אין לי בעיה עם שום תוכן שאת בוחרת להעלות, בכל שעה, יש לי בעיה רק אם הנימה בה זה נאמר. כל השאלות שלך שנגמרות במילה "טוב????" וכל הקביעות שנאמרות במילה "סליחה,..." כאילו את מעבירה את הביקורת שלך כלפיי! ו עוד משהו, רחמים עצמיים....הם דבר שעלול להיות קצת מדבק....במיוחד במצבים עדינים כמו שאני הייתי לפני השיחה, המצב שאחרי הבאת הסיפור לפורום. אז תדעי שלא ברחתי לך.כמו שכתבתי לך "תרגעי ותחזרי אליי". לזה בדיוק התכוונתי.יש לי ייסורי מצפון שלא הקשבתי לך בכל זאת ושלא נתתי לך להתפרק עליי ,אבל לא יכולתי.מצטערת. מקווה שתסלחי לי. אורה- מה איתך מצאת עבודה? מקווה שכולנו נרגיש קצת יותר טוב. אנג'ל.

10/06/2001 | 22:30 | מאת: שרה

הי, למה שיהיה לך שבוע מגעיל? צבא או סתם הרגשה מגעילה. אם מישהו עיצבן אותך, רק תגידי, אני כבר מפשילה שרוולים ויוצאת לקרב. אני קצת יותר טוב. מקווה באופטימיות לשבוע מוצלח יותר. שרה . . \ ) ( זה ציור של פיקאסו) נכון שאי מוכשרת?!

10/06/2001 | 22:31 | מאת: Angel

מוכשרת מאוד. שבוע מגעיל מהרבה בחינות. מה איתך? איך עם האוכל?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית