תם ונשלם .........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2020 | 15:06 | מאת: חטוליתוש

שיחה אחרונה עם המטפלת הסתיימה ! רק עכשיו היא תישלח מכתב להמשך טיפול ..כבר אמרה לפני כשבועיים שתשלח אז...לא שלחה.... השיחה לא קלחה בצורה הכי נעימה אבל בסדר...התכחשה לדברים שאמרה כי פתאום זה נשמע ממש לא טוב שהיא תגיד ככה...אבל לא נורא.... שאלתי אותה לגבי מה שכתבתי כאן על האצבעות שבאו לי מול העיניים מצחקקות והקול המעוות שלו....אמרה..שבגלל שלא שוחחנו על כך לעומק בטיפול זה נשאר בתודעה שאדבר על כך בפעם הבאה שאהיה בטיפול.....ווואוווו גם לא נורא ?!?!? ..... פתאום ירדה לי אבן מהנשמה ואני יכולה לנשום יותר בקלות.....איזה כיייייף.....?!?!? טוב גם שוחחנו על כל תקופת הכאסח ...ובזה נסתם הגולל על תקופה הזו כשהיא מנסה להראות שידה על העליונה כי......?? לא הבנתי בכללל !! אבל כמו תמיד אני סתומה ולא מבינה מה שאומרים לי בפעם הראשונה .... יחי החופש הגדוללללל !!!!!! חטולית

14/09/2020 | 19:04 | מאת: מכל

וואו...לא ממש יודעת מה לומר. אולי טוב שנסגר ודברתן. עכשיו תתפני למשהו חדש וטוב? עבורך. אולי באמת טיפול אחר כמו הפנוזה? לא יודעת.. קודם כל אולי תקופת צינון תתן לך זמן למחשבות ? בהצלחה יקרה. נשמע קשה ממש!

הי חטולית, מלא צהלות, אבל גם סימני שאלה הוספת... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית