היי אודי היפנוזה עצמית ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2020 | 19:56 | מאת: חטוליתוש

אני פוחדת מהיפנוזה בגלל אובדן שליטה במצב חרדתית עונש של החיים אז אייך היפנוזה עצמית? מפחיד חטולית

הי חטולית, גם היפנוזה עצמית כדאי ללמוד אצל מהפנט מוסמך, שיידע לבדוק, לכוון ולהדריך. החשש טבעי, אך זה כלי בטוח וחשוב לפנות למישהו שאת יכולה לסמוך עליו, גם אם זה יקח קצת זמן. אודי

11/09/2020 | 16:33 | מאת: חטוליתוש

((((: אני בקושי מכירה את המטפלת אייך אכיר מהפנט מיומן ואייך אוכל לדעת שאוכל לסמוך עליו ? אוווף הכל מסובך לי !!! עכשיו הכי קשה לי לסמוך על אנשים ...... באמת שכבר בא לי לבכות 😥😢 בכל אופן תודה אודי חטולית

הי חטולית, מתחילים ממישהו או מישהי שנשמעים מתאימים בטלפון, שהבטן אומרת שאפשר לסמוך עליו או עליה. ומתחילים לבנות קשר שיש בו אמון. יתכן וצריך יהיה לעבוד לאט ובקצב מתאים, וזה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית