היי שאלה חברים......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2020 | 09:09 | מאת: NOT_FOUND

לפעמים בא לך לשוחח עם מישהו שעובר כמוך מצבים של קשים וחרדות ומצבי רוח וכו' האם יש מקום כזה שכשבא שבא לך לשוחח ולשתף מישהו בלי להזדהות, מישהו זמין עבורך? לא גוף רשמי אלא סתאם חבר כמו כאן בפורום.. רק שכאן עד שהודעה מתפרסמת זה ויש תגובה לוקח זמן.. יש איזה פורום או משהו כזה..? אשמח לתשובה..

09/09/2020 | 15:15 | מאת: מכל

היי. לא יודעת מה שמך. אבל אענה בכל זאת....טיפול פסיכולוגי עונה לי על הצרכים הללו. חבר טוב גם יכול..תלוי. פורום ללא מנחה יש בנפגעות תקיפה מינית בפורום שפה בדוקטורס. אם זה הצורך...מעבר לכך מאוד רצוי לשוחח על הצורך הזה בטיפול....חבר קרוב תמיד טוב שיש. משהו שאני עובדת עליו..וכן יכולה לומר שהתקדמתי והתחלתי לבטוח בחברה קרובה יותר ויותר. בהצלחה

שלום לך, אתה מוזמן לשתף ולהשתתף כאן. ההודעות עולות במהלך כל השבוע, פרט ליום שלישי ולסוף השבוע, במטרה להגן על המקום (מנסיון העבר...). אודי

12/09/2020 | 10:48 | מאת: סוריקטה

הי, מצטרפת לאודי. יש מקומות. ופעם היו מלא מלא מקומות נגישים בקלות כאלה. מניסיונותיי בעבר וגם בעבר הרחוק עוד יותר - אישית נפגעתי מאד מהאפשרות החופשית כביכול הזאת. יש בה משהו שנראה מזמין וקסום וחמים, ובה בעת מתגלה (עבורי) כמאד הרסני. החמים הופך להיות חם הרבה יותר מידי ומלבה אש. או, במונחי מים, סכר מתפרץ. איכשהו יש בויסות ובהיות מנחה הגנה שמסייעת לשמור על הישגים לאורך זמן. למרות שגם אני יכולה להתחרפן מההמתנה, והתלות והלכאורה קור, והם מה זה מעצבנים אותי. סוריקטה העייפה והמסוחררת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית