אודי..........האם יכול להיות שהיו דברים שאיני יודעת גם היום??????,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2020 | 19:58 | מאת: מכל

אודי יקר... עברו שנים של טיפול. עיבדנו, דשנו, חקרנו רגשות..נזכרתי אחרי שנה של טיפול לספר ממש.... אחרי הימים האחרונים המטלטלים שוב...התחלתי לחשוב שאולי הגיל הכל כך צעיר הזה הזכיר לי משהו....מי זוכר גיל 3 וחצי??? זה צעיר בכדי לזכור. אני זוכרת גיל 7 שהפסיק .....בבת אחת. אבל 3 וחצי??? מה היה שם? לא הגיוני...מבין???? הכל בכייף..רציתי חיבוק וזהו.. האם הפנוזה יכולה להסביר את הלחץ שלי מרק לחשוב על הילדה הקטנה בגיל שלוש???? האם זה בגלל שזה פוגש אותי??? איפה זה פוגש אותי???? בנחמדות שהיה אותו הדבר....בהרמה.במגע. היה אותו הדבג.. ובתמימות......קשה לי. מצטערת שנשמעת מוזר... האם יכול להיות שהיה כ"כ מוקדם שהתחיל???? מוזרה ההרגשה... מפחידה בעיקר.

הי מיכל, הכל יכול להיות, וזה לא קשור להיגיון. הזיכרון חלקי ומתעתע ומסתיר מאתנו דברים ומשנה אחרים. הרגש, לעומת זאת, נשאר די יציב וחשוב להקשיב לו. אודי

06/09/2020 | 15:33 | מאת: חטוליתוש

נכון גיל צעיר מאוד אך אינו שולל זכרונות שיכולים לצוף גם אחרי המון שנים מספיק טריגר קטן כדי שיעלה ברור שהכוונה שלך היתה תמימה לחלוטין רק שהכוונות שלו לא היו תמימות מתוך נסיון אישי מגיל 4 וחצי כן זוכרים..הכל.. חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית