לכל מי שיצטרך את אביב היום...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 17:08 | מאת: אליאן

בין השעות שמונה לאחת עשרה בערך... אביב לא תהיה כאן. :-))))))))))

10/06/2001 | 17:32 | מאת: אביב

כמה שאת רעה אלי בזמן האחרון... :-))))))))))))))))

10/06/2001 | 17:51 | מאת: אורה

אני מתפוצצת מסקרנות והסקרנות הלא הרגה את החתול ולי יש חתלתולה גורה בת חודשיים לבנה, יפיפיה עם כתם שחור על המצח ואתן בטח לא רוצות שהיא תמות אז תספרו מה קורה (חוץ מזה, וזה אמיתי, מתו לי אתמול כל הדגים המדהימים באקווריום כניראה נתתי להם יותר מידי אוכל) אז אתן בטח לא רוצות שכל החיות בבית שלי ימותו בבת אחת מה יגידו על זה בפורום "פנג-שוי"? אז קדימה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית