אביב וסוריקטה יקרות וגם אודי יקר:) ..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2020 | 10:24 | מאת: מכל

תודה שנתתן איזון...מרגישה שהרבה דברים מתפוררים במוסריות החברתית. והגיע הזמן להלחם בכך דרך עשיית הטוב... אז אספר בסוד ;) שהתחלתי לחפש את הטוב בתוכי..וגם הכוונה לעזור לאחר, אז קצת מתנדבת ומנדבת מעצמי לנשים אחרות. זה עוד בחיתולים וממש כלום לעומת אנשים אחרים נפלאים שמתנדבים במדינה הזו..אבל מתקרבת בזהירות...הבה נפיץ טוב ונביא מעט מהאור אל החושך הנוראי שסובב אותנו ומאיים על החברה הישראלית. לעתיד טוב יותר, כי לכולנו מגיע,!!! מיכל. 😍

24/08/2020 | 05:15 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, 'כל אחד הוא אור קטן' סוריקטה, שמנסה להסתיר את שלל האור שהיא מנסה להוסיף, אבל היא מנסה מאד לגלות קצת. אני חושבת. אני מתנדבת, אולי קצת יותר מידי, על גבול ההקרבה, אבל פחות קיצוני מפעם. כלומר, מבחינת האיזון של שמירה על עצמי. ובואו בנות, בואו גם, לכאן, סוריקטה

24/08/2020 | 09:45 | מאת: מכל

היי... אני חושבת שאת מוסיפה הרבה אור לעולם! ואני כבר מזמן יודעת שאת מתנדבת😁גם בלי שתסתתרי בגוף שלישי... גם אני מתנדבת תמיד השאלה כמו שאומרת אביב במינונים ובהרגשה. כרגע אני מדברת על ההרגשה הטובה שזה נותן ועל הרגשת הפריארית והלתת בלי גבול זה אחרת אך גם מוכר לי וגם קורית לי לפעמים לצערי...אז שמרו על עצמכן. ניתן במידה שתגרום לנו שמחה. זו הכוונה.

הי מיכל, זו דרך נהדרת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית