רחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 16:12 | מאת: גמ

הי ! אז בסוף הלכת ליריד הספר? אני רוצה להבהיר משהו... זה לא שאני פוחדת ללכת כי אולי יקרה משהו. אני רוצה שיקרה! אבל אני לא רוצה שהרצון שלי יקח אנשים אחרים איתו... אלא רק אותי... (בקשר לשאלתך אם אני הרפתקנית, הייתי רוצה לחשוב שכן....) כשאני עושה פירסינג אני מרגישה כאב חד ! לרגע קצר וזה נעלם. הוא לא מספק אותי כ"כ. בקעקוע הכאב פחות חד, אבל מתמשך- זה כבר יותר מתקרב... כשאני חותכת את עצמי החתך הראשון ,שוב, הוא מן כאב חד, קצת מבהיל, אבל אח"כ כשהפצע רוצה להחלים ואני לא נותנת לו, (פותחת שוב ושוב) זה ה - כ א ב !! זה מה שעושה לי טוב. בכל סוגי הכאבים האלו אפשר לעמוד. (הכי גרוע - זה אצל רופא השיניים. בכל הרצינות!!!) בקשר לביה"ס : בהתחלה הייתי תלמידה טובה מאד (אם יורשה לי לאמר.) אבל לקראת הבגרויות התחלתי להדרדר.....יש לי בגרות לא מזהירה כלל. אהבתי ללמוד- מתמטיקה בעיקר, וגם עכשיו למרות שאני לא לומדת את זה אני מדיפה מקצועות ראליים. אבל כיום אני נהנית גם מאומנות, וספרות... טוב, היום יום ראשון. בינתיים הכל בסדר! נקווה שכך ימשיך. לא אכלתי הרבה, יש פה מיזוג, הבטן לא מנופחת, מה עוד אני יכולה לבקש? אני צריכה לרוץ, תזכירי לי לספר לך עוד על הדיאטנית האלטרנטיבית שלי... אני ממש מרוצה ממנה! טוב, אני כבר אגיד. היא לא באה להטיף לי מוסר ולומר שמה שאני עושה זה לא טוב ולא בריא! היא אומרת: "אני מכבדת את מה שאת עושה, לך יש את המילה האחרונה בסופו של דבר, אבל אני כאן כדי להראות לך את התמונה כולה, ואם את עושה דברים מסויימים לפחות תדעי מה הם גורמים לך, ואילו דברים אחרים את יכולה לעשות כדי לקבל את אותה המטרה בפחות נזק.." טוב, עכשיו אינ זזה! להת'

10/06/2001 | 21:23 | מאת: רחל

הלכתי לשבוע הספר, לא יכולתי שלא, וגם לקחתי את הבנות איתי, וכל אחת בחרה לעצמה ספר. שאלתי לגבי הכאב וההרפתקנות כי עלה לי רעיון פרוע לגבי תת רגישות במערכת המגע, אבל ממה שאת מספרת זה לא הכיוון. הדיאטנית שלך משאירה לך הרבה מקום, מאפשרת לך בחירה, וגם לא מסירה מעלייך את האחריות, וזה נשמע לי מאד חכם. טוב לשמוע שאת מרגישה טוב. אני קצת עייפה, והולכת לישון. תכתבי עוד. להתראות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית