לאביבוש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 15:55 | מאת: שחר

הי אביבוש מה קורה? תראי כולה פעם אחת דיברתי איתך וכבר אני מרגיש קרוב אליך. איך עבר הסופ"ש ? ובכלל מה קורה ? שלך שחר נ.ב. ולחשוב שהתחלנו ברגל שמאל .... :)

10/06/2001 | 16:05 | מאת: אביב

היי שחר, נעלמת קצת... אצלי הכל בסדר טוב תודה, סופשבוע היה אחלה, המון שמש וחברים ומנוחה ושלווה... ובקשר להתחלה ברגל שמאל, זה קרה לי כבר עם כמה אנשים פה בפורום, שהתחלתי איתם בדיוק כמו איתך, כשהם באו בטענות קצת על הכתיבה המרובה שלי, על הניסוח שלי, על הישירות שלי, ועל הכנות שלי, שלפעמים מתפרשת קצת כבוטות, אבל אחרי שהסברתי, שזו הדרך שלי גם כלפי עצמי ואני מאמינה בה והיא עובדת, ואני כותבת מהלב, והכתיבה המרובה עוזרת לי ולאחרים גם נוגעת בי ובהם בלב, הפכו לחברים קרובים וטובים, וגם אתה הופך ליהיות חבר קרוב וטוב, ואני שמחה. דניאל ואני גם התחלנו ככה, ועכשיו יש ביננו המון המון אהבה... ומה קורה אצלך ? ספר קצת איך מתקדמים העניינים ? שלך, אביב.

10/06/2001 | 19:19 | מאת: דניאל

בינתיים ללא תגובה.......... אבל אביבוש תקרא ל......... טוב נו ...אני לא נורא........רק שתדע ששמה בישראל אביבה...או בשביל כולם אביב....אבל אביבוש..נו באמת...אל תיסחף. והכל בחוש-הומור.......((((((((((:- דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית