תודה אודי תודה....התשובה שלך הייתה הפעם ארוכה מתמיד.ובזכותה הבנתי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2020 | 19:11 | מאת: מכל

"מתסכל ומהדהד דברים אחרים שכתבת עליהם..." המשפט הזה שלך, אודי. תודה. קבעתי עם המטפלת. נפגשנו.. אז יצאתי מהדחיינות שלי והחלטתי לקבוע... כמובן שהיה דשה להפתח...אבל הקורונה כאן ונשארת וגם חלקיות של פגישה מרחוק עם מסכות עדיפה על כלום... והנה כתבתי אחרי הפגישה שהרגשתי שלא ממש הייתה מועילה אך היא ענתה לי. וצודקת. כתבתי כך: נשטפת בזרם העבר האמנם כלום לא נשאר? .. סבך הקשר לא הותר. מילים נזרקות, חלקי בעיות. לא משתפת, פנים לא חושפת. פגישה תכליתית ללא תכלית מנסה ועוצרת, רוצה לרדת. מנסה לתפוס פיסות מילים באוויר אך נותרתי בלעדיהן. מחנק בגרון ורצון לנשימה עמוק הכאב עמוקה השעה. מצטערת כי נרדמתי בשמירה על עצמי. שוב תקועה ללא תנועת חשיבה. והיא בתגובה כתבה: אם את יוצרת סימן שאת לא ממש תקועה. אז היא צודקת. אלופה!!! קבעתי גם לשבוע הבא ;)אודי, אלוף שהסבת את תשומת ליבי לדחיינות שלי. אלוף❤

20/08/2020 | 05:07 | מאת: סוריקטה

תודה, מיכל, על העלאת הנושא, תודה, אודי, על התשובה המפורטת בהמשך להודעתה של מיכל. הקל גם עליי. שלכם, סוריקטה

20/08/2020 | 21:08 | מאת: אביב 22

עוד זוית אם אפשר במקום חלקיות פגישה פשוט פגישה בצורה אחרת זוכרת שכתבתי על הקושי שלי אז מצאתי כמה פתרונות האחת זה קינתי בובון כלבלב מתנה לחדר השונה ....ככה יותר קל לחלקי הקטנים . והחיבוק שחסר לשתיינו אנחנו עומדות כמו קמנו לחיבוק ופשוט עושות כאילו חיבוק מרחוק .....כן זה לא חיבוק רגיל הוא אחר חיבוק ללא מגע ועדין תחושת חיבוק תחושת קרבה ויחד לא יודעת אם עזר לך הכוונה שלי במקום תחושת חלקיות לראות אחפה הקושי וליצור מרחב בטוח חדש ואחר אתך אביב

הי מיכל, יופי של אמירה: "אם את יוצרת סימן שאת לא ממש תקועה". שמח לקרוא! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית