שלום לכולם.. (אני חדשה ישנה.. )

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2020 | 01:54 | מאת: NOT_FOUND

שלום אודי! והיי לכולכן.. לאלו שאני מכירה.. ולאלו שלא.. המון זמן שאני רק קוראת... ונשארת במקום המוכר.. (שהיה פעם עם אידה) אולי הבידוד כעת מביא אותי לכתוב. לחפש מעגל תמיכה רחב יותר.. וגם ההתמודדות המסעירה שהובילה למצב הזה שלי.. חשבתי בתחילה להעתיק משהו שרשמתי אך במחשבה שניה... לא ככה אכביד על הפעם הראשונה........ תודה שקראתן... תודה גם לך, אודי על התמסרותך בנדיבות לב למקום.. ולכל אחת.. מתמודדת

19/08/2020 | 17:54 | מאת: מכל

היי מתמודדת, טוב לקרוא אותך כאן...מוזמנת לשתף.

19/08/2020 | 21:04 | מאת: אביב 22

שמחה שהגעת לכאן ככה עדיף תשמרי עלייך ומוזמנת ממש לשתף יותר במינונים שנכונים לך תוך תזכורת שמה שעולה נשאר כאן במדיה .... אודי לא מוחק הודעות שעלו . חיבוק אהובה לאט לאט בסוף הכל יסתדר אביב

שלום מתמודדת וברוכה הבאה, כמו שכתבו לך: את מוזמנת לשתף, מינון שמתאים לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית