בוקר אור, שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/08/2020 | 06:03 | מאת: סוריקטה

הי כולם, מעדכנת שהייתי בנמוך יומיים, מאד נמוך (הרופא יודע) אבל איכשהו עכשיו אני שוב על הרגליים. ימים של פרידות - הנפש מדברת. אודי - כתבת לשירה, על היות מוזנת. וחשבתי לי איך אני סביב האישיו הזה. גם בי ניתן למצוא חשיבה אנורקטית לפעמים. אולי. עם זאת, זה נושא שעוּבד. להיות מוזן - בטוב, במידה שלא תהפוך את הטוב לרע, ואחר כך, אחרי השימוש בחלקים הטובים, להפריש החוצה את הרע יחסית, כדרכו של עולם, בדרכים הטבעיות. בקצב המתאים. מסובך, ואולי חלק מהגדילה. אני רוצה להתחדש במשהו. איש הנפש שלי אמר שאני יותר מתסכלת על העתיד ופחות על העבר. שבוע טוב, סוריקטה

16/08/2020 | 10:47 | מאת: מכל

כתבת " מתסכלת" והתכוונת בטח מסתכלת. אז להסתכל על העתיד זה מצויין מקווה שלא בתסכול ;) שבוע טוב❤

16/08/2020 | 18:01 | מאת: חטוליתוש

שבוע מבורך יפה שלי ימים של פרידות ממש מצער מאוד..אוווף אמת כדרכך מסובך לי..חחחחח לא מבינה בחלקים אבל כן חלק חשוב מאוד בגדילתך ..אשרייך יםה שלי חטולית אוהבת.

17/08/2020 | 08:15 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, ראיתי את טעות ההקלדה. שיכול האותיות. קורה גם לי. אם להסתכל (ל ה ס ת כ ל ) על הצד החיובי - יש במשלוח ההודעה ללא אינספור הגהות סוג של שחרור והרפייה. וגם אני מאד עייפה ועצובה. יום נעים, סוריקטה

17/08/2020 | 08:17 | מאת: סוריקטה

הי חטולית יקרה, תודה, שמרי על עצמך, סוריקטה

הי סוריקטה, אני אוהב את הרצון להתחדש. על מה חשבת? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית