"בזמן האחרון"... (במיוחד ל - polly )

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 15:41 | מאת: Jacki

בזמן האחרון / יהונתן גפן בזמן האחרון נכתבים בי שירים עופות מוזרים חולפים לי בחלון אתמול חשבתי שהנה השתגעתי משהו אוכל בי בזמן האחרון בזמן האחרון לא יוצא מהבית לא מצליח לקרוא ומצפה לאסון מזמן לא כתבתי לזאת שאהבתי לאן נעלמתי בזמן האחרון בזמן האחרון גשמים לא פוסקים רעמים וברקים לא נותניםלי לישון ובכל תרדמה משהו כבד בי בזמן האחרון בזמן האחרון לוקח גלולות כנגד כל החרדות שותה להטביע את ספינת הדיכאון ואיש לא אומר מתי זה ייגמר וכמה זמן ימשך עוד הזמן האחרון

10/06/2001 | 22:52 | מאת: שרה

אומנם אני לא polly אבל ההרגשה מוכרת. מה שלומך. שרה נ.ב תגידי, את יודעת מה קורה עם אביב היום בין 20:00 - 23:00

11/06/2001 | 08:24 | מאת: Jacki

את אמנם דיברת על אתמול...(בקשר לאביב)... אבל מה היה עם אביב בסוף? לא הבנתי למה את מתכוונת.... אני.

12/06/2001 | 01:29 | מאת: polly

אז עכשיו זאת באמת אני.... וואו!!!!!!!!!!!! את חייבת להגיד לי מאיפה כל השירים האלה...!!! תודה. אוהבת נורא...

12/06/2001 | 01:35 | מאת: polly

. . . ת מ י ד זה ל פ ע מ י ם . . . . . .. ........ ..... .. ... . . . . ......... . . ..... . .........

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית