הערב..ערב עצוב..תאריך.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2020 | 20:54 | מאת: חטוליתוש

כן הערב הזה עצוב לי מאוד נכון שהוא לא היה ה..אבא.. אבל זה מה שהיה לי..11 שנים מאז שנפטר..ומתגעגעת נורא יש תמונות שלו אצלי בסלון גם לבד וגם עם סבתי ואחותו זה כל מה שנשאר לי ממנו רק תמונות ..שם הכי בטוח..הכי שקט..הכי ..עצובבבב כואב לי נורא ..זה מה יש !!! ותקופה ארוכה כבר רוצה רק שקט ....ולהיות לבד..אבל אני לא חיה לבד בבית ויש גם אמא שתלויה בי..לצורך החיים שלה. כמו שכבר אמרתי אני לא מעניינת ..והמון עצובה . חטולית

13/08/2020 | 06:16 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, יש לך שלל לא הוגן של סיבות אובייקטיביות לסבול כל כך. חיים קשים מידי. מידי. ממש עצוב, מסכימה איתך :-( מאחלת לך ולכולנו תחושת שקט ומנוחה והקלה מסוימת. חיבוק לגעגוע, שלך, סוריקטה

13/08/2020 | 07:16 | מאת: מכל

למה לא מעוניינים לקרוא? מאמינה שיותר מכך יש המון קוראים שקטים..אנחנו פה מקשיבים בקריאה. ומצטערת לשמוע על היום הזה ועליו. תכתבי אם תרצי פרטים.

13/08/2020 | 16:06 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי אכן כן המון סיבות...החיים כאלה.. לא מחבקים רק לוקחים בכוח מה שיש תודה על חיבוק לגעגוע.. חטולית

13/08/2020 | 16:09 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי כתבתי בעבר בהמון הרחבה על כל הילדות שלי עם ובלי אבי.. היום רק נשארת עם הזכרונות האחרונים שלי ממנו..עד לפני שנפטר... 😪.... חטולית

הי חטולית, זה באמת עצוב. לגבי ה'מעניינת' - אני לא בטוח. יתכן שאת טועה כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית