זיהוי בעיות פסיכולוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2020 | 19:55 | מאת: מנ

עשיתי שינוי של מעבר דירה (בפעם הראשונה ) אני מוצאת את עצמי מאז שנכנסתי לדירה (שזה לא לפני הרבה זמן ) אני מרגישה עקיצות למרות שאין שום סימן על העור של עקיצות או כול דבר אחר שמסביר את התופעה של עקיצות אילו .. אני לא יודעת אם זה פסיכולוגי או באמת בעיה רפואית או כול בעיה אחרת אחרת שאינה רפואית ... אני מעוניינת לדעת איך ניתן לזהות שזה פסיכולוגי ולא באמת בעיה לא פסיכולוגית ?

שלום לך, קודם כל הייתי מציע למצות את הברור הרפואי. יש סיבה לחשוב שזה נפשי? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית