בוקר אור, שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2020 | 05:40 | מאת: סוריקטה

הי כולם, אתם יודעים, נו אתם יודעים, העולם די סוער עכשיו, נראה שאנשים 'רגילים' מוצאים בתוכם רגשות וחרדות שמוכרות לחבר'ה שכמותנו כל החיים. אומרים לי, מי שרואה את פרסומיי, שמה שאני מתעסקת בו ומשתפת עוזר להיאחז בשפיות. מעניין. סוריקטה

02/08/2020 | 15:16 | מאת: חטוליתוש

סוריקה יפה שלי אכן אמרת וכמה טוב שיש במה להאחז בשפיות .. חטולית

03/08/2020 | 06:02 | מאת: אביב 22

איזה יופי אני שמחה לשמוע על התגובות שהם מאוד הגיוניות אני אומרת לך כבר שנים שיש בך כל כך הרבה וזה די הגיוני בעת הזאת אנו למודות נסיון בלעבור תקופות קשות שימחת אותי מאוד אביב

הי סוריקטה, איזה יופי! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית