היום ומקווה שרק היום.....ומחר יראה אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2020 | 19:13 | מאת: אביב 22

שברירי לא בטוח לא מוגן עזוב עצוב ובודד לא מוצאת את עצמי לא מבינה מה עובר עלי לא מצליחה לתקשר בטיפול נעשו שינויים בקליניקה דווקא בגלל הבידוד שלי והבנה עמוקה של החדיבות בדיוק הכללים ... אז יושבות לפי התקן בחדר אחר שלוש מטר רחוקות זו מזו .....ואני כולי לא מוצאת שם מקום זה כמו להחליף קליניקה לגמרי .... הבעיה במרחק שגם היא נחוות רחוקה עצוב לי הכל מתפרק לי.. פשוט כל כך הרבה דברים היו אמורים להתרחש החודש .....והכל משתנה בתוך כל הכאוס והשינויים אני עושה גם פעולות בחיפוש אחר עבודה של גדולים וזה אחד הדרים היותר מטלטלים שאני עוברת עכשיו יחד עם זאת רואה גם את הטוב את זה שגם מה שנחווה כמתפרק רק משנה צורה וזמן והכל בסהכ באמת יהיה בסדר אוד ימזמן לא ביקשתי יש לך איזה שיר שיעזור לעבור את התקופה המאתגרת הזאת ...

הי אביב, לא מזמן, כשהיה הסגר הגדול, כתבתי את השיר הבא. עברנו מאז לא מעט, אבל מה שכתבת הזכיר לי את זה: https://youtu.be/Cm8u8xgU-PU אודי (הפסיכולוג המזמר...)

27/07/2020 | 23:13 | מאת: אביב 22

הפסיכולוג המזמר איש אשכולות לעיתים אני חושבת איך אתה מספיק הכל ולעיתים אני פשוט מזכירה לי דרכך שהשמים הם הגבול תודה על היותך ... אביב

28/07/2020 | 11:24 | מאת: חטוליתוש

הפעם הקישור לא נפתח מבאס חטולית

28/07/2020 | 12:41 | מאת: חטוליתוש

אביבוש את לפחות כן מגיעה אליה לקליניקה וכן שומעת אותה..נכון הכל נראה עצוב ועזןב הכל שונה אבל אמרת בעצמך לא פעם שהשינויים האלה הם מטבע הדברים..כואב.. כמה טוב שאת רואה גם דברים טובים שקורים סביבך ..נהדר ואכתוב לך כאן תשובה למה שכתבת לי למטה אז נכון שבמשך השנה פלוס הייתי הולכת במיוחד לקחת טפסים להמשך הטיפול..אך דברים השתנו !! מאז שנפלתי מהאוטובוס יש לי טראומה חדשה..בכלל להשתמש בתחבורה הציבורית.. אני צריכה להגיע פעמים לקופאני בש וםת חולים פעם אחת להזמין טפסים ופעם שניה גם לפקסס לה אותם וגם לבקש אותם מודפסים !! הטפסים האלה עדין לא הגיעו אליה ואיני יודעת אם ומתי ובכלל יגיעו אליה.. ויש לה גם דרישות..לכי לקופת חולים ותבקשי שירשמו לי את מספרי הטפסים שעדין לא שומשו..!! שוב נסעתי במיוחד עבורה מפני שהטפסים האלה הם מה,שנותנים לה את הכסף שלה ועוד היא מתגאה בפני שאת כל המטופלים שלה היא כן מקבלת אצלה כי הם שייכים לקופת חולים כללית.. באם הייתי נפגשת עימה גם פנים אל פנים כולל מסכות כמו השאר גמני הייתי מביאה לה את הטפסים כמו פעם ישירות ליד אבל אנחנו לא נפגשות..רק משוחחות בווצאפ בטלפון לא בשיחת וידיו כמו פעם..עולה לה הרבה כסף כך טענה אז הסכמתי לשיחה כזו ברוב התקופות היתה מאחרת ושולחת הודעה שסמוכה לזמן הגעה שהיא מאחרת והייתי יושבת בחוץ ברחוב על הספסל לחכות שתגיע אני חושבת שהייתי מאוד בסדר עימה לאורך כל הדרך..פעם אחת שאיחרתי הורידה לי מהזמן 10 דקות זמן טיפול.. הייתי יותר מבסדר תמיד וכן היא מכירה את כללל המוגבלויות שלי ודרך ההתנהלות הקשה שלי עם התחבורה הציבורית ועדיין...לכי ותזמיני..שזה מצריך פעמים נסיעה ולא בשום פנים ואופן לא אשמש לה גם כמזכירה לבדוק שקיבלה את הפקסים שלה והכל בסדר אצלה זו אחריות שלה בלבד !!!! זהו..אולי לאחרים הכל נשמע פשוט וקל אך עבורי לא..האוטובוסים אינם עוצרים קרוב למדרכה לנכים כמוני שאוכל לעלות לאט לתקף את הכרטיס ולשבת..וגם בירידה אינם עוצרים קרוב חמדרכה ואיך אני אמורה להיות בטוחה ?? עוד נפילות ? לא תודה !! חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית