שקטה ורואה.........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2020 | 17:33 | מאת: שירה2017

מצטערת שנעלמתי ונאלמתי, שאין לי מילים, נדמה לי שנבלעתי עמוק בתוך עצמי. רק להגיד שכאן, שקטה אבל רואה. שלכם שירה

הי שירה, טוב לשמוע ממך! אודי

28/07/2020 | 11:26 | מאת: חטוליתוש

את חסרה מאוד יפתי באמת המילים והתובנות שלך חסרים לי מאוד הלוואי שתרגישי טוב יותר ושוב אראה אותך כאן חטולית

29/07/2020 | 05:27 | מאת: סוריקטה

שירה שלנו, שירה! גם אני ראיתי. הפתעה נעימה כל כך. את על רבדייך. בזרועות פתוחות, יפיפיה שלנו - בואי. בואי. שלך, סוריקטה

29/07/2020 | 07:12 | מאת: אביב 22

טוב שבאת אני שמחה לראות אותך חסרת כאן לאט לאט יבואו גם המילים תמשיכי לבוא

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית