סופש ......סגירה רצפה ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2020 | 08:55 | מאת: אביב 22

אז לא יודעת אם אין הודעות חדשות או פשוט אודי יקר אתה עסוק הבנתי שאם אני צריכה סגירה ורצפה אני צריכה לבקש אותה ... אז אני כאן תקופה לא פשוטה לי בלי קשר או עם קשר לקורונה .....מאוד שברירי לי בפנים שיהיה סופש קל ונעים

23/07/2020 | 19:14 | מאת: סוריקטה

חח אביב אהובה - תראי את שתינו והבחירה שלנו :-) סופ"ש קסום סוריקטה

הי אביב, יש סגירה. פשוט אין הרבה כתיבה בימים אלו. אודי

26/07/2020 | 07:00 | מאת: אביב 22

סוריקטה יקרה האמת מעבר לזה ששמחתי שאני לא לבד שמחתי ששתיינ ובחרנו לעשות מעשה עבור הרצונות /צרכים שלנו הלוואי וזה יקרה יותר במציאות שבוע טוב אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית