קראתי את המאמר שכתבת... . ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2020 | 20:22 | מאת: מכל

תודה על המאמר. אי וודאות מעצבנת! וכן , מודה שגם אני פוחדת מבידוד בעיקר שזה יהרוס לילדים שלי. לי לא אכפת להתקע עכשיו בבית במילא החופש שלי אבוד כבר ואני בבית גם ככה..חוץ מעזרה להורים פה ושם.. הילדים שלי בלחץ מבידוד כי יש בחינות וקורסים וזה עלול להשאיר אותם בבית ולדחות הכל....בעייתי. אין לנו בעיה עם הבית. נמצא מה לעשות.. אותי יותר מלחיץ המצב במדינה שאני כל כך אוהבת לאן פניה??? ורואה את האנשים..פשוט עצוב! ושאין בכלל דרך להנהגה. אין קו אחד. אין אחדות בעם. לפחות בחו"ל יש יותר סולידריות ויש אחדותבהחלטות ואין בלבול כזה גדול..איפה העם שמתאחד בזמנים קשים?? קשה לי עם זה...

20/07/2020 | 15:15 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי גמנמ קראתי את הכתבה והגבתי לה ומבינה אותך מאוד למרות שאין אצלי ילדים בבית כעת עם כל השאר לגמרי מזדהה חטולית

הי מיכל, אני מסכים אתך. זו בעיה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית