אודי יקר וכולם...............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2020 | 08:59 | מאת: מכל

מאוד מאוד מעריכה את המסירות שלך לכאן!!! מאוד מעריכה שהעלית הודעות, כך הורגשה הנוכחות שלך לכך התכוונתי...הנוכחות גם כשלא ענית הייתה מאוד מאוד משמעותית עבורי. לא יודעת...עם המטפלת שלי הכל דומם. כלומר לא יצרתי קשר. לא ביקשתי פגישות יותר. הקורונה פה להשאר ולמרות זאת אני מחכה...לא יודעת למה אני מחכה... כי אמרו" סגר" ושוב מלחיצים..ואז גננת שנפטרה. אני מכירה היטב את ההצהרות של הורים שאומרים שהכל בסדר למרות שיש בידודים בבית...הרי כל השנה שולחים גם ילדים עם חום שקבלו אקמולי בבוקר וגילינו בעשר שהילד חם. לא אומרת חלילה שזה המקרה..אבל כל אחד צריך לשמור על הכללים לצד פתיחת המשק. אי אפשר ככה יותר. אני נחנקת מהנחיות לא הגיוניות..אין כיוון.. ואולי החלטתי לוותר גם על הכיוון וההנחיות של הטיפול...מעין הרגשה שבמילא לא יעזור..חבל שכך מרגישה.. תוהה מה איתי?? ולמה פתאום הביטחון מתערער מהכל...עצוב.

הי מיכל, הבטחון מתערער כי יתכן ויש תחושה שהאמון במי שמובילים את המערכה התערער (מכל מני סיבות). אני מקווה שדברים יתייצבו בהמשך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית