אודי.. הפעם אתה דוממת מנוע....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2020 | 14:30 | מאת: מכל

אולי חשבתי בדומה למה שסוריקטה כתבה השקט שלך...היה מאוד נוכח. אני אוכלת עדיין יות7ר מידיי. כאילו לא ממש,אכפת לי...בפנים אני יודעת שכן. ולא רק המראה החיצוני ..גם בריאותית זה פוגע. .... והכל סוער במדינה. וגם בהמשך לאביב, מה יהיה עם ילדנו? מה הם לומדים??? עצוב שהנראות קובעת..ולא הדבר הנכון לעשותו....והמבין יבין כי נורא פה עם כל הפוליטיקה...ועצוב שמדרדר הכל..

הי מיכל, היה שבוע מאוד עמוס בגיזרה שלי, שדרש נוכחות במקומות אחרים. היות ולא כתבתי - השתדלתי להעלות את ההודעות שלכן לכל אורך השבוע. משער שחזל"ש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית