שבוע טוב, שבוע חדש, אוויר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2020 | 05:06 | מאת: סוריקטה

הי כולם, פתיחתי המוכרת בתוספת מילה אמיצה. לא כל כך ידעתי מה לומר. ומה אבחר כן לומר עכשיו? אבחר לומר שתקופת הקורונה, שנדמה שמתהדקת סביבנו, ונראה שיש בהתנהלות אלמנטים מעצימי חרדות, התקופה היא מעניינת מאד. ואולי רק במרחק זמן יהיו מי שיוכלו לנתח את מה שמתרחש כאן עכשיו. מניחה שהסקרנות תוביל להתעמקות בפרספקטיבה מתוך מאגר נתונים עשיר יותר. אני עוקבת. חוצמזה - מאד מאד עסוקה. אבא הפך סיעודי ואני מטפלת בו תוך שמירה על הכללים, כמובן. מן הסתם זה מוסיף להתשה. בינתיים עדיין עובדת מאד קשה (יפה שעובדת בזמנים אלו) ובהגבלות הנוכחיות ובחודשים הכי חמים בשנה פחות פשוט העניין. האנשים סביבי מדווחים על אפיסת כוחות אל מול המתרחש בסביבה. גם אני. זהו בינתיים. אולי יהיו המשכים. שבוע טוב, המשך שבוע טוב. סוריקטה

12/07/2020 | 14:49 | מאת: אביב 22

תודה על פתיחת ההודעה מצטערת לשמוע על אבא לא פשוט כן לא פשוט , מבינה מאוד את אפיסת הכוחות יכולה לומר לך מה שאומרת לעצמי .. רק להיום ומה שצריך להיות יהיה, בתקווה ובשאיפה שיהיה טוב ... אתך אביב

12/07/2020 | 14:51 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב סוריקטה יפתי גמני בין המדווחים על תשישות ואפיסת כוחות מול כל מה שקורה צר לי לשמוע על אביך שהפך סיעודי ועוד בזמן שאת עמוסה מייחלת כבר לשקט נפשי וגם לך חטולית

12/07/2020 | 19:41 | מאת: מכל

היי יקירתי, שבוע מבורך מצב לא פשוט עם אביך בתקופה לא פשוטה....וכל הכבוד שאת מטפלת בו לא מובן מאליו בכלל. משבר רציני במדינה...קשה לחיות פה כלכלית ועכשיו עוד יותר. הניתוק של הממשלה מהעם. השחיתות. " כל דאלים גבר" קשה מאוד... וגם אני מודה שיש לי משכורת גם אם נמוכה. משבר הקורונה הפך למשבר גדול הרבה יותר מהמחלה עצמה..עצוב...אנחנו זקוקים לראות אור בקצה המנהרה..

הי סוריקטה, והנה, נכנסים לסוף השבוע (ומדובר על זה שמשבו עהבא יהיה סוף השבוע בסימן סגר?). אכן, אוויר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית