הנה גם אני מוציאה מחוש....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2020 | 12:53 | מאת: אביב 22

הי לכולם ... שירה ובמבי ....אתן יודעות עכשיו אני שמחה שאודי לא סגר בדני בלילה גם כשלא היה אף אחד כאן ... אוד...מעניין התהליך שאני עוברת ..מול כאן ובכלל ...פעם הייתי נכנסת ללחץ הפעם חשבתי שבטח אף אחד לא נכנס ולכן לא נכנסת ...דווקא התאכזבתי שלא סגרת הייתי זקוקה לרצפה הזו בלי יכולת לכתוב ... אבל אני שמחה שזה מה שבחרת לעשות זה הוציא את במבי ושירה ובמידה מסויימת גם אותי :) עוברת בימים אלו המון תהפוכות הקורונה הזו שיבשה את חיי וחיי משפחתי בהרבה היבטים .. בימים אלה כשעוד היינו בן תקווה להבנה שאין ...סגרו לנו את הדלת לגמרי ... כן לא כותבת ברור כי לא רוצה לחשוף פרטים ובכל זאת נראה לי שדי מובן .. הדבר היחידי שמחזק אותי זה התגובות של אלו שחיכו לימים האלה הכי הרבה ... הם מחוזקים עובדים יחד נעזרים זה בזו ...ופשוט מתפקדים מופלא ....זה מזכיר לי עד כמה מהמקום הנמוך שהייתי בו יצרתי חיים אחרים . הקורונה גם ביקרה אותנו ועדין ....כולם יחסית בריאים ....ונעבור גם את זה בשלום עם המון כוח... בכל האי ודאות וביטולים ומחלות ועוד....הדבר שהכי מדכא אותי זה התנהלות גופים גדולים כמו משרד הבריאות ומחדליו וצהל ואטימותו בקיצור ....חיים את החיים וכלום לא חדש ... אוהבת אותכם וכמוכם כאן ולא ממש כאן ..

09/07/2020 | 15:19 | מאת: מכל

איזו מדינה ואיזה בלאגן.... העיקר שאת בקו הבריאות.

09/07/2020 | 16:05 | מאת: חטוליתוש

אביבוש כן ימים לא יציבים משפיע על כולם ולא דווקא לטובה זו החותמת על כולנו עם הנגיף הקשה הזה שלא נראה שיעזוב בקרוב .כמה קשה ..כמה עצוב יפה שהוצאת מחוש ..טוב לקרא אותך ..כמו תמיד חסרה כאן .. חיבוק חטולית

הי אביב, ימים של שקט, בתוך הרבה בלאגן... נעבור את הכל בשלום, ברור. טוב שבאת, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית