נמאס לי. נמאס לי מהפחד הזה מלהכנס לבידו...לא מהקורונה עצמה כ"כ.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2020 | 19:36 | מאת: מכל

נמאס לי שאני זקוקה לה דווקא עכשיו!!!! נמאס לי מעצמי שאני עונה למטפלת שלי בציניות. וב...אוףףףףף... ואומרת לה בלי הסטריה!!! אוףףףףף השמירת מרחק ומסיכות...נו. איזה טיפול דפוק זה..אוףףףף ו...היא מוכנה לקבל אותי למרות שאני מסתובבת בגן צפוףףףףף. אוףףףףףףףף טוב שנגמר מחר. ולא בא לי בידוד...יש לי ולילדיי המון מה לסכן בבידוד. אז מנסים לשמור. נמאס לי מהקורונה! היא לא מפחידה אותי. מפחידים אותי האנשים!..אלו שלא אכפת להם מהזולת. שלא עוזרים למצב שלא יחמיר!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף... אודי...אני לא יכולה ככה להמשיך..זה ממש קשה. אוף

הי מיכל, בהחלט מסובך ובהחלט קשה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית