מה שקורה בטיפול........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2020 | 14:16 | מאת: ינשוף

אני לא מצליחה לעכל מה שקורה בטיפול דברים נאמרים של החלקים ואינני מסוגלת לשמוע יותר כן... אני רוצה להתחבר אבל לא בכל מחיר תקופה ארוכה של מצוקה היתה כאשר אפשרתי לחלקים לספר בסופו של דבר זה אני שצריכה לקחת פיקוד ולתפקד אני חושבת ששמעתי מספיק הנפש שלי לא יכול להכיל יותר המטפלת אומרת שאני זקוקים ל 2 פגישות כמו לפני הקורונה אבל אז היתי במצוקה נוראית רוב השבוע עכשיו אני הולכת פעם בשבוע ולי מרגיש שטוב לי יותר... נכון אולי מנותק יותר... אינני יודעת איך להמשיך בטיפול... כאשר הדבר היחיד שרוצים זה לספר את הסיפור...

הי ינשוף, זה באמת מסובך למצוא את האיזון בין הרצון לדעת ולספר ולהתחבר ובין הרצון להעלים, לא לשמוע ולא לדעת. וכנראה שבגלל זה 2 פגישות זה רעיון לא רע בעיתוי הזה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית