משהו משובש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2020 | 20:14 | מאת: סוריקטה

משהו משובש בי היום מאד. מהימים האלה שהמשקל נושר בבת אחת ללא סיבה ידועה. אני לא יודעת למה משובש. כאילו יתמות הולכת ומאיצה. לילה טוב. מי יקום מחר ומי לא... סוריקטה

הי סוריקטה, מקווה שהבוקר יביא אתו נוכחות מיטיבה, גם של עצמך. לילה טוב, אודי

28/06/2020 | 05:22 | מאת: סוריקטה

אכן, אודי. השתמשתי בכמות מספקת של תרופות כדי להצליח לישון וגם לאסוף כוחות ולהתעשת. בדרך נס התחדשתי באחד המכשירים החיוניים. מייד ידעתי את המטפל, כמובן. אם מישהו ימות, זה לא בגלל שדאגתי לעצמי. חיכיתי כבר הרבה שנים. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית