אודי יקר וכולם.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2020 | 07:53 | מאת: מכל

אודי...יש תמרורי אזהרה ושילוט אפילו באדום בוהק!! לבורות ...הבעיה שאני מתעלמת מהם לעיתים בכוונה...זה כאילו מגלה שהנפילה קרובה, כבר יודעת לא ליפול לפעמים לתוכם..אבל לפעמים כמו שכתבתי כאילו עושה" דווקא" וחופרת את הבור לעצמי...מבין??? למה אני עושה זאת??? אל תחזיר לי את השאלה בבקשה.... מנסה לחשוב שרוצה להכאיב לי כי מגיע לי רע ..ואולי כמו שאומרים שיש מזה רווח??? קשה לכתוב את זה.. די!!! נמאס. מגיע לי טוב?? נכון..פתאום לקראת סוף שנה בעבודה מגיע שפע של טוב וגם ממנו כאילו מתעלמת.. חבל

הי ניכל, הרי ברור שאחזיר אלייך את השאלה... מדוע לך לעשות זאת לעצמך? (השאלה היא בעצם - מה הפונקציה של זה בעבורך). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית