התזכורת של הבור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2020 | 05:21 | מאת: סוריקטה

עדיין חצי סמויה, אבל חושבת שיכולה לזהות אותה... ואיך היא מתבטאת? כמה מהמכשירים הדי עיקריים בבית (ועכשיו יש בית, ואני אומרת, למרות ש-פחות מצליחה להתיידד עם המילה 'בית'), כמה מהמכשירים אמרו ביי ביי. מקרר, ומזגן ומכונת כביסה ועוד. גם לרהיטים די שלום שלום, אבל ניחא. ואני, לא מסוגלת לדאוג לעצמי למכשירים פועלים. מן הסתם לא לא חייבת להיות קנייה של חדש חדש (כאן עולה הנושא הכלכלי שהקורונה מתלבשת עליו). ואני כבר חברה ושותפה בקבוצות ממחזרות ודומיהן. אז סוג של תזכורת. לא חזרה לאחור ממש, כי יש קירות ורצפה וחדרים ואפילו מיטה (ובהקבלה גם בנפש) מה שלא היה לפני כעשר שנים. התאמינו - רק לפני עשר שנים פלוס הצלחנו לגייס משאבים להשגה ראשונית ביותר של מכשירים ורהיטים. לא היו לי משלי קודם בכלל. המקרר הראשון שלי בן עשר בערך. אולי אי פעם ניתן יהיה להיפרד איכשהו לאו דווקא מהמכשירים מאמא (האזורים הרעים שלה ולהתפשר על חלקיות חסרה כל כך); מאבא (על מעלותיו וחסרונותיו); בפנים הי כולם, בוקר אור לכולם, שלכם, סוריקטה

הי סוריקטה, תדאגי לעצמך, בוודאי! ובכיף! מתנות קטנות, מתנות גדולות... מגיע לך, אודי

23/06/2020 | 06:11 | מאת: אביב 22

כמה כואב כמה לא הוגן וכמה כוחות ויכולות ותקווה אין לי דרך לעזור עם המכשירים מכאן וחבל שאין דרך תקשורת אחרת מאמינה שיש דרכים להשיג גם אם לא חדש .... מקווה שיהיו בקרוב כי אלו מכשירי חובה ולא מותרות . הם מגיעים לך והם יהיו חדשים (אצלך )ויפים . איזו דרך מדהימה שאת עשית בעשור האחרון מאמינה שיהיו עוד ועוד צמיחות אתך בלב אביב

24/06/2020 | 12:30 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי עצוב מאוד ... נסית אולי באתר יד 2 או באתר אגורה נאמר לי ששם אפשר לקבל גם ללא תשלום אוי מתוקה שלי איתך תמיד גם כשאיני כאן אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית