חברות יקרות ואודי יקר!!!!!! .... ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2020 | 23:13 | מאת: מכל

תודה סוריקטה, אביב וחטולית....קראתי אתכן. המון מחשבות איך יוצאים מבורות. לעיתים אלו בורות שחפרתי בעצמי לעצמי... אך לצאת לא ידעתי. אודי....אני בור בלי תחתית...לעיתים נופלת לבור של עצמי. מצחיק או טראגי...שאמא אמרה שאני אוכלת כמו בור בלי תחתית כמה צדקה.... היה לי ערב מאתגר במיוחד. לילה עכשיו. אלך לישון. אולי בתוך בור...בתוך..חור שחור. מחר אתעורר ליום בהיר....מחר יום אחר...או שמחקו גם את הסרט הזה שחלף עם הרוח.....

הי מיכל, לא קל לצאת מבורות, ולעתים אפילו חשוב להשאר בהם קצת לפני שיוצאים. ואני תוהה לגבי היכולת ללמוד בכלל לא להכנס לבורות (אולי אם יש שילוט ברור זה עוזר).

24/06/2020 | 12:25 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי גמני מרגישה כעת בתוך בור של חרדות ופחדים בגלל האי וודאות תודה על מילותיך מאמי מושיטה לך יד בואי החוצה לא טוב שם לבד חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית