למיכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 02:02 | מאת: ליאת

הי מיכל כתבת דברים מאוד יפים על לפתור את המשקעים ולזכות בפירות בסוף ועל למצוא אהבה אבל הבעיה איך למצוא אהבה כשאתה לא כ"כ אוהב את עצמך ? אנשים אחרים קוראים את זה וקצת נרתעים מזה , צריך להכיר מישהו יציב בנפשו אני מניחה מישהו שלא ירתע...ואיפה מוצאים אותו ? ליאת

10/06/2001 | 03:55 | מאת: דניאל

לא מחפשים...היא תבוא לבד... רגשות ובינהם אהבה....באים לבד...באים מהבטן...בא מבפנים...ושיהיה אהבה האמיני לי את תחושי בה לבד. כן...גם אני מאוהב....למרות שחשבתי שזה לא ייקרה לעולם. דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית