דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2020 | 19:29 | מאת: שירה2017

קשה החזרה לשגרה המרוץ האינטנסיבי חוסר הסנכרון בין האיברים וגם זה שבין המחשבות למה שבא לביטוי בפועל הנפילות הזחילה ההתבוססות בכאב שאינו ברור לגמרי לעתים מתבהרת תמונה ולעתים הוא כאב חסר פשר כאב של כפיות טובה של חוסר הכרת תודה על היש יש דברים אני אומרת ומנסה למנות בבוקר ובערב אבל הבוקר בוכה ומפוחד וסכיני הערב ננעצים בעצב הלב מחסיר פעימות או שועט כמו הזמן ואני לא מצליחה לגעת רק משתוממת או מבוהלת או לא מבינה איך שקט הוא רק מילה כל כך צועקת

04/06/2020 | 22:41 | מאת: מכל

יקרה, כל כך קשה לחזור לשגרה..כי זה לא באמת שגרה אבל מעין ציפיה להכל רגיל..ובעצם כלום לא רגיל. והרגיל זה הקושי...איתך.

הי שירה, שמתי לב למשהו מעניין בצורת הכתיבה שלך: בכותרת היו מלא מלא נקודות, בטקסט אף לא נקודה אחת או פסיק. כתבת שועט. כתבת מרוץ אינטנסיבי וכתבת חוסר סנכרון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית