חזרה לשיגרה...............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2020 | 07:06 | מאת: שירה2017

הי אודי, חזרה לשיגרה. לא פשוט בכלל. היה משהו אוסף ופחות מפורק בהוויה במקלט הביתי. עכשיו מרגישה כמו פאזל, גם אם מורכב אינו שלם, יש מרווחים גדולים בין חלקיו, יש תזוזה ותנועה. לפעמים אני מדברת ומרגישה איך המילים מנותקות מהגוף. הפה זז בחוסר סנכרון עם המילים, הפה זז בקושי, הכל קהה.לפעמים אני הולכת ומרגישה שעוד רגע אפול. התנועה לא מסונכרנת. מה רואים לי מהצד? עכשו שיגרה וצריך להמשיך להיות מכונה. אז מה אם בפנים הכל בהסטריה. שירה

הי שירה, תוך כדי כתיבת שמך, שמתי לב ששירה ושיגרה זהן כמעט אותה המילה, בהבדל של אות אחת. חזרה לשי(ג)רה... מאוד כואבת התחושה המכאנית שאת מתארת. הלוואי וניתן יהיה ליישם את האיסוף שהתאפשר בעת הזו גם הלאה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית