האם לחזור ל 2 פגישות שבועיות?..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2020 | 11:11 | מאת: ינשוף

לפני הקורונה היינו נפגשות פעמיים בשבוע .. כל השבוע הייתי דיי מערערת ובסיוטים... כבר חודשיים נפגשנו בזום פעם בשבוע ועכשיו בקליניקה... עכשיו רוב הפגישה אני מנותקת.... מצד אחת אני שונאת את התלות במטפלת וגם כלכלית ממש קשה לי פעמיים בשבוע... מצד שני אולי פעם בשבוע מעצים את הניתוק.... לא כל כך רוצה דבר על זה עם המטפלת כי אני מרגישה שהיא זקוקה לכסף ותעודד אותי לבוא פעמיים....

הי ינשוף, העניין הוא למה את זקוקה... ואם את זקוקה לפעמיים - זה מה שחשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית