לאלמונית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2001 | 16:45 | מאת: אורית ארנון

מה שלומך? איך את מרגישה בסוף השבוע הזה? אני מתגעגעת לאמא שלי כל כך...את בטח גם מתגעגעת לבעלך ומרגישה אבודה כמוני. אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב ממני בכל אופן כי סוף השבוע הזה פתאום קשה לי יותר.לא יודעת למה

10/06/2001 | 21:11 | מאת: אלמונית

שלום אורית, כשאני חושבת על זה, היה לי סוף שבוע על הפנים. נראה לי שהמצב שלי מדרדר מבחינת להרגיש "טוב" אבל משתפר מבחינת להרגיש- אני מגלה שאני זוכרת את ליאור יותר ופחות מצליחה להדחיק את מותו. אולי יש בזה משהו טוב. נורא ריגש אותי לראות התייחסות אלי. תודה! ממש עשית לי את היום. ד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית