זה לא היה התעלפות אלא ניתוק כנראה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2020 | 13:00 | מאת: ינשוף

ביום שישי ראיתי סרטון של מנטליסט שכנראה היה טריגר גדול....ספרתי למטפלת והופיעו ניתוקים נוספים במהלך הטיפול... נסיתי להבין את הדמיון בין מה שמנטליסט עושה לבין mind control איך עושים mind control לילדים?? כאשר נסיתי לדבר על זה בטיפול נרדמתי(סוג של) ..לא הצלחתי לדבר... איך מתגברים על זה?? כרגע אני מרגישה שאני חיה בתוך חלום...

14/05/2020 | 14:09 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, חושבת שלפעמים כדאי אולי פחות בכוח, ונרדש זמן וסבלנות, כנראה... סופ"ש נעים, סוריקטה

הי ינשוף, סבלנות, הרבה זמן, ובלי ללחוץ על עצמך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית