אודי יקר..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/05/2020 | 21:43 | מאת: מכל

הלוואי שתמיד היה ניתן ללמד בקבוצות קטנות. הלוואי והיו מבינים עד כמה המצב בארץ לא משהו בחינוך. אם היו מקטינים מזמן את מספר הילדים בגן היינו עכשיו מלמדים את כולם כל השבוע ולא בחלקים של 3 ימים.... בכל אופן ההערכה מתחילה להגיע גם בתקשורת פתאום יש קולות אחרים סוף סוף....שי פירון מדבר יפה וכל כך צודק.. יש הרבה שמבינים ומעריכים וזה עושה לי טוב.. דבר אחר - פנטזיה שלי אגלה לך בסוד. הייתי רוצה שתלחין פעם שיר שאני כתבתי...(מבוכה) אם תסכים;) יש פה כמה שפרסמתי..ובכייף תפרסם אותו. (שוב מבוכה) פנטזיה שכזאת.. אולי ביום מהימים כשתשרה עלייך המוזה.

11/05/2020 | 14:02 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, איזה שיר היית רוצה שיולחן? ובאיזה סגנון? קצבי? מעודן? מז'ורי? מינורי? ועוד ועוד... סוריקטה

הי מיכל, גם אני בעד שנלמד כמה דברים מהקורונה ונשכיל לשלבם גם בשגרה... וחייכת אותי עם המשאלה שלך ללחן. מצטרף לשאלה של סוריקטה - מה היית רוצה שאלחין?

12/05/2020 | 08:40 | מאת: מכל

שלחתי אתגר....מוזמן להלחין :) נהנתי להקשיב לך ביוטיוב אגב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית