חג אביב שמח לכולם,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2020 | 12:40 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, לקח לי זמן להתבשל קצת לאיחולי אביב שמח. הכנתי את הקרקע והאוויר תרתי משמע. צוחקת לי - המממ... מה משלים? באש ובמים :-) אני בסדר עם התקופה הזו so far. שלכם, סוריקטה

12/04/2020 | 20:55 | מאת: שירה2017

חג אביב שמח סוריקטה יקרה. שמרי על עצמך שירה

13/04/2020 | 09:25 | מאת: אביב 22

תודה שנכנסת תודה שאת כותבת חושבת עלייך שמחה שאת מחזיקה את עצמך .. חיבוק

13/04/2020 | 13:18 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי האביב שלך שמח ומדבק בשמחה נהדר לשמוע שאת בסדר עם התקופה הזו. שתמשיך לך גם הלאה בהמון שמחה .. חטולית

13/04/2020 | 13:36 | מאת: סוריקטה

הי אביב, ראיתי את ההודעה החדשה שפתחת - בעיניי מדהימה היכולת לשמור באופן די קבוע אובייקט פנימי טוב. אולי אני עדיין קצת חלשה בזה. אז היכולת הזו שלך, כשהיא שם ובגישה - מפעימה. חג אביב שמח, סוריקטה

13/04/2020 | 13:39 | מאת: סוריקטה

הי שירה, מקשיבה מקשיבה, לעתים בשקט לא להפריע ללבלובים חדשים בך, כפי, שלמשל, באו לידי ביטוי בהודעה היפיפיה שפתחת לפני החג. ששש... מחרישה. בשקט בשקט. חג אביב שמח, סוריקטה

הי סוריקטה, חג אביבי ושמח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית