המקום הזה................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/04/2020 | 08:38 | מאת: שירה2017

הי אודי וכולן, כבר שנים רבות שאני באה לכאן, מנסה למצוא לי מקום, ללמוד איך להיות כאן, מחכה לתגובות על דברים שכתבתי, מחכה להודעות ולשיתופים שלכן, להודעות שלך אודי. לקח לי זמן להרגיש קצת חלק, להרגיש שיש לי מקום, לא לפחד לכתוב או להגיב, להיות קצת יותר ספונטנית ולהעז יותר להגיב ולכתוב, לא לפחד שרואים אותי. רציתי לומר תודה, לך אודי על המקום שאתה נותן, על ההתמדה וההתנדבות למעננו, על היכולת להבין ולגעת ולהשאר יציב ובטוח. ולכן בנות יקרות, תודה על שאתן כאן, שמזינות את קיומה של הקבוצה, שמכניסות אותי אל לבכן ואל מעט מהחיים שלכן, על תבונתכן הגדולה והיכולת להבין ולחמול. אני יודעת שלכל אחת מכן יש "מצרים" ומאחלת לכן לצאת ממנה לחופשי. חג שמח לכולכם. שלכם שירה

06/04/2020 | 13:24 | מאת: אביב 22

שירה יקרה תודה שאת כאן תודה שאת באה כמו שאת הכי יפה לך לקחת מקום תודה לך על היותך ושיהיה הכי קל שאפשר

06/04/2020 | 17:15 | מאת: חטוליתוש

מקסימה כמו תמיד עם מילים שנוגעות ישר למטרה כמו תמיד ומה כבר אני עשיתי או אמרתי כדי להקל עליך ,,, מאומה.. תובנות חשובות שכתבתי לך .? בכללי על כולן כל השאר מסכימה עימך שירה אהובה שאת... חג שמח עד כמה שרק מתאפשר.. חג חרות מהנה אוהבת חטולית .

06/04/2020 | 20:04 | מאת: מכל

שירה, המקום הזה אכן מדהים. נכון? תודה על הברכות..(מייחסת אותן גם אליי)טוב שאת נותנת לעצמך מקום פה.. חג שמח

הי שירה, מרגש היה לקרוא, ואני מודה לך. חג שמח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית