בנות יקרות ואודי יקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/04/2020 | 21:44 | מאת: ינשוף

זמן מאתגר לכולנו אבל בכל זאת באתי לאומר לכם תודה שאתם כאן .. תומכים, מעודדים, נותנים איזה מילה טובה כדי שנרגיש פחות לבד. לוקחת אותכם איתי לליל הסדר ואנסה לדמיין שאתם יושבים איתי בשולחן ויהיה לי נעים בלב.. אודי יקר- תודה על המקום הזה, תודה על מילותייך.. מאחלת לכולכם חג חרות שמח ינשופים

06/04/2020 | 11:16 | מאת: אביב 22

הכי שיהיה שמח הכי אתך עם כולך אוהבת חיבוק ענק אביב

06/04/2020 | 17:06 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי כבר כתבתי למטה יותר על ההכנות לחג מאחלך לך את החג הזה לגאולה שלך אישית טובה ומבורכת חג שמח מתוקה חטולית

06/04/2020 | 20:01 | מאת: מכל

איזה יופי לקחת אותנו גם לליל הסדר!! אני חושבת שהפעם זה גם מתאים לאור המצב.;) מקסימה. חג שמח!

הי ינשוף, תודה על מילותייך! וחג שמח גם לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית