חג שמח.........ואודי תודה שכתבת ...... . ..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/04/2020 | 16:09 | מאת: מכל

תודה אודי שכתבת שלא היה מכוון...ושאני חשובה לא פחות...השארתי את הרצון לחזור אליה בצד. לא יודעת מתי אצור איתה קשר שוב.... יהיה נורא אם אגיד שהשקט שהקורונה יצרה מתאים לי קצת??? הייתי אמורה לארח ונהיה רק אנחנו בלי לארח. וזה דווקא שקט כזה..שונה זה לפעמים טוב...לעצור את המירוץ. את ההרגשה שחייבים להזמין כי אין מי שיזמין אף שנה... אמנם דאגנו להם אבל יהיו לבד( חמי וחמותי הכוונה)... לא יודעת.אני כן מרגישה אווירה כזו של פסח כי מנקה ומחליפה כלים והקניות שהכל הכל חדש. בפסח לא משתמשים בשום תבלין, מלח, סוכר וכו. הכל הכל חדש. מנקים ומסיימים את החמץ..סוגרים את כלי החמץ ומוציאים כלי פסח. בקיצור בלאגן ובתוך כל זה כולם בתוך הבית...ולחץ שלא ישארו ביצים...ביצים אגב אנחנו תמיד קונים יותר לפני פסח כי בפסח אוכלים מהם המון.... ובקיצור. הרגשה של חג אבל לא חגיגית...הרגשה מוזרה....הרגשה של לדאוג לכולם, כל היום במטבח. ולפני החג הכי קשה כי כבר לא אוכלים במטבח אלא בפינה ו....לא משתמשים בתנור וכו כי מכשירים לפסח. מי שבבני ברק ממש מכה לדעתי....איך הם מתארגנים. זה המןן הכנה החג הזה..החג שאני הכי לא אוהבת בכללי. בכל מקרה...אני מרגישה הכי פחות חשובה, לשבת בפינה שלי...לדאוג לחג ולכולם. לשים אוכל במרפסת עם כפפות ומסכה להורים, לצעוק מרחוק...הזוי....ומורים שחושבים שנהפוך למורים לילד במקום הורים.. נאחס. אז אני רוצה להנות מהשקט. מחג שקט...בלי אורחים..מותר לנסות להנות ממה שיש?? הכי פחות חשובה בימים האלו. ....הכי פחות....וגם לא הכי חשובה בעבודה...מיותרת. יש המון תכנים לילדים צעירים. .....תחליף...לכלם יש תחליף.... קשה להסביר....תודה על ההקשבה( הקריאה) חג שמח עד כמה שניתן. תודה

05/04/2020 | 18:55 | מאת: אביב 22

את חשובה ואת בסדר גמור חבל שאת מרגישה כך תעשי לך חג שיהיה שמח עם המון יש גם לעצמך ....קחי רגע רק לעצמך לשמוע שיר שאת אוהבת לעשות מדיטציה סתם לשתות קפה עם עצמך ... אתך אביב

הי מיכל, האמת היא שיש משהו יפה בעיני בשקט הזה שנכפה עלינו, אז אני בהחלט מבין על מה את מדברת... שיהיה חג שמח בהחלט, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית