טיפול תרופתי בדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2001 | 02:47 | מאת: painless

במהלך חמש השנים האחרונות אני מטופלת בתרופות אנטי דיכאוניות מהסוג של פרוזאק סרוקסט ודומיהם, הטיפול התרופתי מעולם לא הוביל לשינוי דרמטי במצבי , אולם בזמן האחרון נראה שאין לו כל השפעה . התרופות האלטרנטיביות שהוצעו לי מלוות בתופעות לואי ובינהם עליה במישקל, האם קימות תרופות אנטי דיכאוניות שלא מסוג הסרוקסט שאינן גורמות או עלולות לגרום לעלייה במישקל\או בתאבון

09/06/2001 | 18:07 | מאת: Jacki

.

09/06/2001 | 20:09 | מאת: painless

במובן מסויים , כן. קהות החושים השתלטה עליי. אני משערת שאין זה אלא מנגנון הגנה שתפקידו להסוות ולעמעם את הכאב, אך התוצאה הסופית והחוויה המודעת היא של חוסר כאב ולמעשה חוסר כל, רייקנות עצומה שתופסת כל חלל אפשרי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית