חסר לי חיבוק ואתה כבר נפרדת בלי לכתוב לי מילה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/03/2020 | 23:04 | מאת: מכל

אבל כנראה...דלגת. לא היה מה לכתוב? לא שמת לב....אולי. נשארתי ברצון לחיבוק עוטף. והודעה מיותמת.. מיותרת. לא מאמינה איזו רגשי אני... אז לא המטפלת נמצאת ולא אתה....לא נורא. ובנוסף היה לי יום הולדת נשכחת.. באסה. הקורונה יותר חשובה עכשיו. ..

01/04/2020 | 11:09 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, יכול להיות שגם אני כתבתי לך פחות. אבל קראתי הכל. את חשובה עכשיו ועוד איך. ימים מבלבלים... מאחלת לך לחזור גם לחיבוקים האמיתיים שחסרים לך כל כך. שלך בלבביות, סוריקטה

01/04/2020 | 21:59 | מאת: שירה2017

מיכל יקרה ראיתי את ההודעה שנשארה מיותמת ובטוחה שלגמרי בטעות.. ובכל זאת מבאס אני בטוחה. רוצה לאחל לך יום הולדת שמח, הרבה בריאות, שתמשיכי לקטוף את פירות הטיפול שעמלת עליו כל כך קשה, ולהתמודד עם קשיי השיגרה (גם זו המאוד מאתגרת עכשיו). שתזכי להרבה אהבה מהסביבה ונחת מהמשפחה וגם לאהבה מעצמך. מחבקת מרחוק, שירה

01/04/2020 | 23:11 | מאת: מכל

את דווקא זכרת והזכרת ;) ונתת לי הרגשה ממש טובה שכתבת לי..על היום של האביב. לא יודעת...ימים כאלה משונים...משונה ושונה. ולא רואים את הסוף של זה....פתאום ההורים נעשו עיקר..הרבה השתנה לי מולם.. פחות כעס יותר חמלה...מוזר.

02/04/2020 | 10:20 | מאת: מכל

שירה יקרה! תודה רבה! תקופה מאתגרת לכולנו. שיעבור מהר ובקלות. בריאות

02/04/2020 | 15:38 | מאת: סוריקטה

את יודעת מיכל, המון בדיחות רצות עכשיו. אולי כבר ראית - הסרטון המפורסם של המיניונים, שתיכף אקשר אליו, רץ כשהקטנצ'יק הקונדס אמור להיות הצד של המורים והגננות והשני - הורים בבידוד. קבלי - https://www.youtube.com/watch?v=yDsMZn3olFw סוריקטה

02/04/2020 | 22:44 | מאת: מכל

ואני בכלל התכוונתי להורים האישיים שלי....לא להורי הגן. ;) מצחיק אבל יש בזה משהו...הם לומדים מהו חינוך.

הי מיכל, אין לי מושג איך הודעתך חמקה מעיני! מתנצל... זה לא היה מכוון. הקורונה חשובה, אבל לא יותר. ואת חשובה לא פחות... וכמובן, מזל טוב ליום ההולדת! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית