נראה שאנחנו (ואני בפרט)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/03/2020 | 09:42 | מאת: סוריקטה

הי כולם, נראה שאנחנו, ואני בפרט, לנו, ולי, יש הזדמנות לחקור מה מתחולל בנן בימים אלו (השונים באופן מסוים) מימים 'כתיקונם' - למשל, כנראה מסתמן, שברגיל הפעילות הגופנית שלי מוגזמת מידי, כך שאחרי הצהרים אני כבר במצב קריסה משולבת בתדירות גבוהה מאד של גלי חום. כעת, הפעילות מתונה יותר (עד כדי חצי). יש לי קצת כוח לתחביבים (מה שהיה אפס קודם) וגם הקטע עם המיניות מהבהב, מה שהיה קבור קודם. מעניין. סוריקטה

30/03/2020 | 15:12 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפתי אין להשוות בין אדם שרגיל בפיעלות נמרצת של עבודה אסרטיבית ביומים איני צריכה להיות אסראיבית על מנת להתעייף...לצערי...המחלות שלי דואגות להפיל אותי את נשמעת מעט כמי שנפתחה דלת סתרים גנוזה לפניך...נהדר לדעתי המשיכי לחקור 😇😇 לדעתי תגיעי לעוד תובנות מעניינות חטולית

30/03/2020 | 18:56 | מאת: סוריקטה

כבה היום להתראות, סוריקטה

30/03/2020 | 20:41 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה, שמחה לשמוע על האביב המתעורר אצלך בתחביבים וגם בגוף. תספרי על התחביבים? שלך שירה

הי סוריקטה, אהבתי את 'האביב המתעורר' אצלך שכתבה שירה. כיף לשמוע... אודי

31/03/2020 | 18:43 | מאת: סוריקטה

הי שירה, תחביבים הממממ - לא משהו חדש או מעבר למה שכבר סיפרתי כאן. בכל אופן רק הבהובים קטנטנים. אבל גם החיבור הראשון ראשון שהיה (אחרי שנתיים אינטנסיביות, אולי יותר של שיחות) חיבורון ששרד שביב שנייה היה התחלה של משהו. אולי יתפתח מכאן, אולי פחות. לילה טוב, סוריקטה

31/03/2020 | 18:45 | מאת: סוריקטה

תודה חטולית, והמשיכי לשמור על עצמך. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית