אביב או למי שבא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2001 | 02:00 | מאת: שרה

הי היום, לאורך הערב הייתי בתוך מערבולת של בולמוס. הבטן מאוד נפוחה. גלגלי השכל פועלים 24 שעות בצורה מעוותת. אני בטוחה שעליתי מיליון קילו( כן השמנתי קצת בתקופה האחרונה) אבל אני מצליחה שלא להקיא. מחפשת מגירה בתוך הנפש שתכיל את הבולמוס. הכי בעולם הייתי רוצה עכשיו מישהו שיחבק אותי חזק חזק. שבת שלום, שרה

09/06/2001 | 02:03 | מאת: Angel

חיבוק חזק חזק רק תזהרי לא להידבק אני חולה... חיבוק אני נותת תמיד אני מבינה את הקושי שלך והצורך שלך באנשים עכשיו. אני כאן בשבילך,אם בא לך. תרגישי טוב, אנג'ל

09/06/2001 | 02:11 | מאת: שרה

angel תמיד טוב לקבל חיבוק ממלאך. אני קצת צריכה סדר בראש. כל השמות מתחילים להתבלבל לי. אם בא לך לספר קצת על עצמך אשמח. חשבתי שאני המשוגעת היחידה שיושבת בשעה זו על המחשב... שרה

09/06/2001 | 02:38 | מאת: firewall

שלום לך. מה כל הבעיות אתכן, מה קרה , איך אוכל לסייע לך ?..

09/06/2001 | 02:40 | מאת: firewall

שלום לך , שרה.. מה בדיוק מטריד או מפריע לך, אני חדש בפורום זה, ואשמח לסייע אם ניתן, כן, יש לי היכולת !

09/06/2001 | 18:11 | מאת: Jacki

אני אשמח לתת לך לא רק חיבוק חזק-חזק... אלא ע - נ - ק - י !!! ועם הגודל שלי, זה באמת יהיה ענקי.... אם תרצי, את יכולה להזמין גם נשיקות, אפשר גם קצת מילים יפות, טונות של אהבה...מה שתרצי! (קיבלתי מלאי חדש, אז אני צריכה לחלק) ממני אלייך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית