סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוף השבוע. נוחו היטב ואספו כוחות. אני מצרף קישור למאמר שכתבתי ומופיע באתר שלי, על היכולת להיעזר בהיפנוזה עצמית כדי לשפר את מערכת החיסון בהתמודדותה עם הנגיף. אולי תמצאו בזה תועלת בימים אלו. נפגש שוב ביום ראשון. שמרו על עצמכם, אודי

27/03/2020 | 11:22 | מאת: סוריקטה

הי אודי, אניח שמדובר במאמר שלך להלן (?) https://www.mutuality.co.il/blank-1 אני על זה, (קוראת), סוריקטה

29/03/2020 | 01:08 | מאת: חטוליתוש

איפה הקישור ? חטולית

הי סוריקטה, הנחת נכון :-) תודה, אודי

הי חטולית, צודקת, לא צרפתי... אבל סוריקטה השכילה לעשות זאת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית