היי כלם....כן האביב כבר כאן ( סוריקטה יקרה)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2020 | 13:05 | מאת: מכל

היי.. אז אביב. יפה בחוץ ואי אפשר ממש להנות ממנו...אבל כשיוצאת לקופ"ח לתרופות חודשיות או לקניות בסופר נחמד לראות...אפילו שכלם עוטי מסכות וכפפות...ונזהרים. אני גם שלווה עכשיו. שבוע שעבר עוד הייתי באטרף...אבל אין במילא מה לעשות. נכון??? ליל סדר מחלחל לאט שיהיה רק אנחנו...מזל שיש משפחה מצומצמת. בעל ילדים. אני תמיד נהנית איתם....נורא לומר שדווקא אני שמחה לליל סדר כזה??? בלי ההורים של בעלי. ..(עם שלי אף פעם לא עושה).... ובכלל יש מעין שלווה פנימית אצלי. קמה בבוקר ומתאפרת ומתלבשת ומסריטה לילדי הגן. מעבירה סרטונים...מעבירה קישורים. כן למרות שאמרו להפסיק עושה בקטנה...שלא יאכלו אותי המורים.....אבל בקטנה לא כמו שהיה קודם. . חושבת שחייבים קשר עם הילדים!!! אבל חושבת שזה לא פייר לא לשלם כשעובדים מהבית. זה כמו כל מי שעובד מהבית. האם הוא עובד חינם?? בסולידריית? לא!!! מי שאשם בהפסקת המקוון זה משרד האוצר ולא הסתדרות המורים ועצוב וכואב לי שאומרים שזה אנחנו אשמים...ממש לא. אנחנו כל כך רוצים קשר עם הילדים...טוב תחזיקו מעמד. איתכם.... והיום הזה הראשון של האביב( תודה סוריקטה יקרה איזה זיכרון!!! ) עבר בכייף. בשקט מתבקש...הודעות בווטסאפ ובפייסבוק וזהו...עבר.

הי מיכל, אבי במקסים בחוץ. והטבע קצת ינצל את ההפוגה שנתנו לו כדי להשתקם... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית