שיתוף קצר....... .........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2020 | 10:36 | מאת: ינשוף

מנסה לאסוף את עצמי וחלקי כדי לשתף... קשה לדעת איפה להתחיל עובדת כאחות- אין את המיגון המתאים. פחד להדבק. טיפול נפסק ובטלפון הולכים לאיבוד- אין את העיניים של המטפלת לקרקע והיא לא מצליחה להבדיל ביניינו בטלפון לכן וותרתי על טיפול... מחזיקה את עצמי בכוח ובמאמץ רב כאשר בפנים יש מצוקה שאני מנסה לההתעלם ממנו... תודה שאתה כאן אודי ואתם כאן בנות..

23/03/2020 | 19:31 | מאת: אביב 22

כל כך מבינה אותך זה נורא השילות האלה בטלפון בוידאו ובכל דרך אפשרית לדעתי עדיף שישאר קשר אחרת המחק הגדול יימחק לנו את הדמות שלה בכלל ותשמרי עלייך אוהבת חיבוק

23/03/2020 | 20:34 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי חוסר ציוד מתאים רק על זה מדברים בנושא של בתי החולים וזה ממש פשע הציוד פשוט תקוע בסין גם עכשיו אמרו ... והטיפול..מבינה שעשית הכי טוב שיכולת ..למרות שהייתי חושבת עוד פעם אם זה נותן לך פתרון אמיתי חיבוק ענק מתוקה חטולית

23/03/2020 | 23:34 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה שמרי על עצמך, ממש בקו הראשון בחזית. אני מניחה שהאינטנסיביות בחוץ מסילה קצת את הדעת מהחזית שבפנים. שלך שירה

הי ינשוף, עבודה חשובה מאוד, ופחד הגיוני מאוד. חייב להיות מיגון מתאים, ולא רק מיגון - גם הגנה. ניסיתן, אגב, טיפול בוידאו? אודי

25/03/2020 | 11:56 | מאת: ינשוף

לא נסינו טיפול בוידיאו.... אני מפחדת שזה יערער את הקטנים יותר מדי וירצו אותה מאוד ויגרום למצוקה עוד יותר... ביינתיים אין טיפול ולרוב אני מצליחה לקחת פיקוד...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית