חרדה זאת על שום מה?!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/03/2020 | 22:16 | מאת: יקי

מאיזה מגיפה אתם הכי פוחדים ?? ממה באמת אנו חוששים ?? מגפה הבריאותית מגפה הכלכלית מגפה החברתית מגבה של הצפה רגשית מגפה של אי ודאות כללית מגפה של בידוד ותלות מגפה של שיעמום וחוסר סיפוק סתאאאם שהילדים עולים לך על הראש.. ומה עוד ??? תוסיפו אתם... אבל אני שואל את העצמי את מה ודאי היינו מורדים מהרשימה?!כן חוץ מהבריאות.. ושהיה לכולנו בריאות ושלווה..!!

23/03/2020 | 04:42 | מאת: סוריקטה

הי יקי, מעניין. אני מרגישה כעת רגועה. בצנוע שלי. ערה למה שמתרחש. שומרת על הכללים. פעילה. שפויה. גם נחה. אז אולי לא הכל מגיפה. האביב התחיל רשמית (ומיכל, אני זוכרת). סוריקטה

23/03/2020 | 07:32 | מאת: יקי

ספרי לנו איך את עושה את זה ..? טיפים להתמודדות..

23/03/2020 | 12:20 | מאת: חטוליתוש

היי יקי.. נחמד שנכנסת לעשות בדק בית ..:)) נכון הייתי בלחצים עצומים כי אני מטבעי חרדתית.. אבל לאט לאט עם המטפלת שלי שעוזרת לי להכנס לרגיעה אני משתחררת מהפחדים.. נחמד שאתה מרגיש שלווה ורגיעה..🙂🙂 חטולית

23/03/2020 | 21:26 | מאת: יקי

טוב שיש למי לפרוק בפרט בימי טרופים אלו.. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית