יש דברים טובים!! יש דברים מרגשים...העם שלנו מהממם !! גאה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2020 | 18:24 | מאת: מכל

עמדתי עם ילדי ליד החלון הגדול בסלון( מה לעשות בלי מרפסת) ומחיאות הכפיים היו פשוט מרגשות!!!! הצטרפנו במחיאות כפיים. וכל הכנים הגדילו לעשות ושרו" עם ישראל חי"! צעקו תודה תודה..שריקות ומחיאות יותר משתי דקות!!!! מרגש ונותן תחושת אחווה ואחדות. הלוואי שהמשבר יחלוף מהר....וכמה שיותר בריאים!!! ופחות חולים. הבעיה שזה יהיה איטי...סבלות זה שם המשחק..אי וודאות וכו כל זה מזכיר לי טיפול פסיכולוגי..חחח ארוע מתגלגל, לוקח זמן. יהיה קשה ואפילו מאוד. אבל יהיה טוב ונצא מחוזקים. אמן. איתכם

הי מיכל, אני שותף להרגשה הזו. גם אני רואה הרבה דברים מרגשים מסביבנו. גם כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית